Skriv en tekst her

Følgende vandrepokaler kan vindes

Vandrepokal til bedste „barn og hund“ 4-6 år, sponsoreret af Kennel Aya-San v/Pia Jensen.

Vandrepokal til bedste „barn og hund“ 7-10 år, sponsoreret af en kreds af Japansk Spids ejere.

Vandrepokal til bedste „barn og hund“ 11-16 år, sponsoreret af en kreds af Japansk Spids ejere.

- For alle 3 pokaler er reglerne således at de gives til det bedst placerede barn i hver sin klasse på Spidshundeklubbens juleudstilling.

 

 Vandrepokal til året bedst placerede Juniorhandler (SPK), sponsoreret af Fam. Gundesen:

- Udleveres til årets bedst placerede juniorhandler med Japansk Spids i henhold til Spidshundeklubbens placeringsliste.

 

Vandrepokal til årets bedste han, sponsoreret af en kreds af Japansk Spids ejere.

- Udleveres til årets bedst placerede han, i henhold til Spidshundeklubbens placeringsliste. Man skal være medlem af SPK for at modtage denne.

 

Vandrepokal til årets bedste tæve, sponsoreret af en kreds af Japansk Spids ejere.

- Udleveres til årets bedst placerede tæve, i henhold til Spidshundeklubbens placeringsliste. Man skal være medlem af SPK for at modtage denne.

 

Vandrepokal til årets bedste junior hund, sponsoreret af kennel Stjernedrys.

- Udleveres til årets bedst placerede junior hund, i henhold til Spidshundeklubbens placeringsliste. Man skal være medlem af SPK for at modtage denne.

 

Vandrepokal til årets bedste veteran hund, sponsoreret af Sammi Yukito.

- Udleveres til årets bedst placerede veteran hund, i henhold til Spidshundeklubbens placeringsliste. Man skal være medlem af SPK for at modtage denne.

 

Vandrepokal til årets par, sponsoreret af Birgit og Kaj Jensen.

- Udleveres til årets bedst placerede par, i henhold til Spidshundeklubbens placeringsliste, det er kun SPK udstillinger, der medtælles. Man skal være medlem af SPK for at kunne modtage denne. Udspecificerede regler kan rekvireres hos racerepræsentanten.

 

Vandrepokal til årets agility hund, sponsoreret af Birgit og Kaj Jensen.

 - Udleveres til årets bedst placerede agility hund. Man skal være medlem af SPK for at kunne modtage denne. Udspecificerede regler kan rekvireres. Det er op til ejer af hunden selv at indsende resultater til racerepræsentanten. Regneark til indsendelse at resultater kan man få tilsendt på mail ved henvendelse til racerepræsentanten.

 

Vandrepokal til årets Rally hund, sponsoreret af Annie Dybvad.

 - Udleveres til årets bedst placerede Rally hund. Man skal være medlem af SPK for at kunne modtage denne. Udspecificerede regler kan rekvireres. Det er op til ejer af hunden selv at indsende resultater til racerepræsentanten. Regneark til indsendelse at resultater kan man få tilsendt på mail ved henvendelse til racerepræsentanten.

 

Vandrepokal til bedste hund m/Tu-San i linjerne, sponsoreret af Kennel Tu-San v/Rose-Marie Carlsen.

- Denne pokal udleveres til årets mest vindende hund med Tu-San i linjerne, i henhold til Spidshundeklubbens placeringsliste for årets bedste han og tæve i racen. Man skal være medlem af SPK for at modtage denne.